Tervetuloa riistalinjalle!

Autamme sinua ratkaisemaan muutamia tärkeitä kysymyksiä: Voiko luonnosta tulla työpaikkani? Saisinko toimeentuloni alalta? Mitä tekee riistantarhaaja? Tule siis kuuntelemaan, mitä metsä sinulle kuiskaa!

Aikuisopiskelija voi suorittaa opintonsa monimuoto-opetuksena verkko-opintoja ja lähiopetusta yhdistäen. Opiskelun alussa HOKS-suunnittelussa saadaan aikaan jokaiselle sopiva tapa ja aikataulu opintojen mielekkääseen suorittamiseen.

Monimuoto

Opiskelun voi aloittaa millä hetkellä tahansa. Alussa suoritetaan suuri osa teoriakursseista verkko-opintoina eri verkko-opetuksen menetelmiä käyttäen. Tähän jaksoon kuuluu tarvittessa muutamia lähipäiviä ja verkkoluentoja. Verkko-opintojen joukkoon sovitetaan opiskelijalle riittävä määrä käytännön kursseja ja työssäoppimista.

Verkko-opiskelija voi osallistua lähiopetukseen ja käytännön maastoharjoituksiin aina kun hänen aikataulunsa sallii.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja se ei vaadi paikkakunnalle muuttamista. Monimuoto-opiskelijana opiskelet teoriaopinnot etänä verkossa iltaopiskeluna, lähiopiskeluna käytännön metsästysopetuksen ja työpaikalla opiskeluna omien osaamisen tavoitteiden mukaisesti. Osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä.

Opiskelu meillä on edullista!

Hae riistanhoitajaksi!